Stad van de Toekomst

De stad in 2027, hoe gaat die functioneren? Hoe gaat de fysieke stad, de stadslogisitek en de virtuele omgeving straks naadloos in elkaar over en wat betekend dat voor de leefbaarheid van de stad?

Stad van de Toekomst

Samen met PostNL en Prime Vision denken we nu al na over Nederland in 2027! Hoe gaan we wonen, hoe gaan we werken, hoe consumeren we en hoe recreëren we? Ofwel, hoe zien onze steden er dan uit? ‘s ​Ochtends een parkeerplaats, ’s middags een speeltuin en ’s avonds een terras op de hoek van jouw straat? Belangrijk onderdeel van hoe deze stad er uit ziet is de rol van logistiek in het geheel? IMOSS gaat aan de slag met PostNL en Primevision om drie werelden bij elkaar te brengen, 1. de fysieke leefomgeving, 2. de stadslogistiek en 3. de virtuele omgeving om zo vorm te geven aan dit thema.

Mobiliteit op de toekomstige Wagenwerkplaats te Amersfoort

We zitten nu in de verzamelfase, wij zoeken visionairs, trend watchers en andere out of the box-denkers die samen met ons deze (logistieke) puzzel willen leggen. Interesse? Stuur een mailtje naar en ga met ons in gesprek! We plannen een kort (of lang) interview en werken jouw ideeën verder uit om tot een visie op de stad in het jaar 2027 te komen. Samen met Anna Paulides, Rogier Havelaar, Jorick Dam, Fleur Baars-Houg!