Stagiaire (HBO/WO)

Voor ons bureau zijn we twee maal per jaar op zoek naar stagiaires (m/v) die ons team komen versterken. Wij zijn een flexibel team dat met elkaar overlegt, brainstormt en elkaar ondersteunt wanneer dat nodig is. Het leuke aan deze manier van werken is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen projecten, maar dat we de kwaliteiten van het hele team benutten. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met stedenbouw of landschapsarchitectuur.

IMOSS ZOEKT NIEUWE STAGIAIRES

Voor ons bureau zijn we twee maal per jaar op zoek naar stagiaires (m/v) die ons team komen versterken. Wij hebben vanaf dec. 2020/jan. 2021 weer stageplaatsen beschikbaar.

Wij zijn een flexibel team dat met elkaar overlegt, brainstormt en elkaar ondersteunt wanneer dat nodig is. Het leuke aan deze manier van werken is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen projecten, maar dat we de kwaliteiten van het hele team benutten. Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met stedenbouw of landschapsarchitectuur.

Wij bieden een leuke en leerzame stageplek. Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van diverse projecten. Doordat wij een klein team zijn, zal je snel worden betrokken bij het ontwerpproces en leer je hoe het in de praktijk werkt. Je leert werken met het programma Vectorworks en daarnaast werk je veel met de Adobe programma’s Illustrator, Photoshop en Indesign.

De stage is voor +/- een half jaar. De eerste stageperiode begint vaak rond februari en de tweede rond september. De startdatum is in overleg. 

Functie-eisen:

  • Relevante HBO/WO opleiding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Kennis en ervaring van het programma’s Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Indesign zijn een pré
  • Ervaring in het programma Vectorworks is een plus, geen pré
  • Resultaat gedreven en proactief
  • Niet bang voor een uitdaging

Heb je interesse? Overtuig ons met een creatieve motivatie, je CV en een beeldend portfolio! Stuur deze naar jobs@imoss.nl