Vacature Office Manager

“Afwisselende functie voor een organisatorisch sterk persoon die ervaring heeft met social media en van aanpakken weet”

Amersfoort, 32-40 uur, € 32.000 – € 45.000 (afhankelijk van ervaring).
“Afwisselende functie voor een organisatorisch sterk persoon die ervaring heeft met social media en van aanpakken weet”

De functie

De rol zoals wij die voor ogen hebben, is een combinatie tussen Office manager en personal Assistant. Wij zoeken een enthousiaste en vlotte kandidaat, die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en ook onder tijdsdruk goede kwaliteit kan leveren. Iemand die het overzicht kan bewaren over de verschillende zaken en pragmatisch en proactief een belangrijke bijdrage levert aan de verdere groei van ons bureau.

Dit valt onder jouw verantwoordelijkheid:

  • Managementondersteuning
  • Taken op het gebied van PR, communicatie en social media
  • Mede organiseren van events (heidag, bureau-excursie, bijeenkomsten)
  • Agendabeheer (drie partners)
  • Ontvangst van relaties en opdrachtgevers
  • Klantbesprekingen bijwonen en rapportages verzorgen
  • Voorraadbeheer en inkoop van alles wat wij nodig hebben, van kantoorartikelen tot de koffie

Werkzaamheden op het gebied van PR, communicatie en social media worden steeds belangrijker voor ons bureau. Aantoonbare kennis en ervaring op dit gebied is een vereiste.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een echte regelneef, iemand die een lading energie meebrengt, een ‘getting things done’ mentaliteit heeft en gastvrijheid hoog heeft staan. Jij bent voor ons de ‘spin in het web’ die het bureau runt. Jij bent een organisator, iemand die werk ziet liggen en van aanpakken weet. Wij kunnen blind op je vertrouwen want je kijkt vooruit en attendeert ons op zaken die niet goed gaan. Bovenal ben je een prettig persoon die onze klanten en relaties vriendelijk te woord staat.

Je hebt een opleiding op MBO+ of HBO niveau.

Verder krijg je alle ruimte om de functie naar je hand te zetten en jezelf onmisbaar te maken voor ons.

Over IMOSS

Wij zijn een ontwerp- en adviesbureau voor stedenbouw, landschap en buitenruimte. Wij creëren ruimtelijke oplossingen die onze leefomgeving mooier en aangenamer maakt.

Met een team van 15 tot 20 mensen, veelal jonge collega’s, werken wij aan veel projecten door heel Nederland. Dat doen wij vanuit ons industrieel kantoor in Amersfoort, gevestigd op het terrein van de toenmalige Hollandse IJzeren Spoorwegmaatschappij (HIJSM) uit 1904, de Wagenwerkplaats.

Wij werken hard, zijn ambitieus en trots op het resultaat van ons werk en het team dat dit mogelijk maakt. Dat vieren wij graag en als Office Assistant ga je hier ook een belangrijke rol in spelen door activiteiten te organiseren die ons teamgevoel verder versterken.

Contact

Woon je in de omgeving van Amersfoort, word je enthousiast van deze rol en herken je jezelf in het profiel? Reageer dan direct door je CV en motivatie te mailen naar sollicitaties@imoss.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op 18 februari. Tussen 24 en 25 februari hopen wij tot afronding te komen.
Voor meer informatie bel 06-22428398.